CJB - Adviseurs voor Assurantieondernemers

CJB - Adviseurs voor Assurantieondernemers op twitterCJB - Adviseurs voor Assurantieondernemers op linkedin

Het adres voor alles wat te maken heeft met assurantieportefeuilles of assurantieondernemingen

Of het nu gaat om de aan- of verkoop van uw assurantieportefeuille of assurantieonderneming of juist om een waardebepaling.
Bij ons kunt hierover in alle rust en vrijblijvend van gedachten wisselen. Houd er wel rekening mee dat wij er daarbij niet voor terugdeinzen af te wijken van de gebaande assurantiepaden en u graag een spiegel voorhouden.

Spreekt u dat aan? Wees dan van harte welkom bij CJB, Adviseurs voor Assurantieondernemers.

F. J. Medeiros da Palma Barão

  

F. J. Medeiros da Palma Barão RAB, is;

  • Register Makelaar & Taxateur van Assurantieondernemingen
  • Broker & Valuer of Insurance Companies
  • Register Adviseur Bedrijfsopvolging
  • Adviseur familiebedrijven
  • BOBB-gecertificeerd Bedrijfsovernamespecialist
  • Lid Dutch Corporate Finance Association

Na geruime tijd bij een gerenommeerde verzekeraar te hebben gewerkt is hij eigenaar geweest van een landelijk opererende bank- en assurantieonderneming. Daarnaast is hij jarenlang als adviseur actief geweest voor een wereldwijd opererend verzekeringsplatform. Deze veelzijdige ervaring wordt sinds 1999 in de dagelijkse praktijk aangewend ten behoeve van opdrachtgevers, bestaande uit individuele assurantieondernemers, assurantieondernemingen, verzekeraars, banken, pensioenfondsen, diverse (belangen)organisaties uit de internationale financiële wereld, onderzoeksinstituten, institutionele beleggers, fiscalisten, accountants, notarissen, curatoren, de advocatuur en de rechterlijke macht. 

Sylvia Scheggetman

 

Sylvia Houtveen is sinds 2002 uw vertrouwde aanspreekpunt op ons kantoor in Woudenberg.
Zij is als Assistent Makelaar & Taxateur van Assurantieondernemingen verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij CJB, Adviseurs voor Assurantieondernemers.

Wij mikken elke dag op de best mogelijke dienstverlening voor u op basis van duidelijke afspraken, om dit te waarborgen werken we met Algemene voorwaarden. Hierin leest u wat u van ons kunt verwachten en wat wij voor u kunnen betekenen.